Συνδυασμός φυσικών προϊόντων L’Antic με Gamadecor

Τα φυσικά υλικά της L’Antic Colonial, μαζί με τις κουζίνες της Gamadecor, σχηματίζουν εξαιρετικούς χώρους για το σπίτι. Τόσο οι πάγκοι όσο και τα δάπεδα μπορούν να ντυθούν με διαφορετικά προϊόντα L’Antic, δημιουργώντας μέρη γεμάτα αισθήσεις.

Πρωταγωνιστής από φυσική πέτρα σε πάγκους

Από το πιο καθαρό λευκό του Persian White, μέχρι τους σκούρους τόνους με τις εντυπωσιακές πορτοκαλί φλέβες του Habana Dark. Δύο αντίθετες σειρές χρωμάτων που έχουν την γοητεία της φυσικής πέτρας, ενός μακράς διαρκείας και ανθεκτικού υλικού που γίνεται ιδανικό για πάγκους.

Επομένως, οι ποιότητες και η ομορφιά είναι τα δύο χαρακτηριστικά που περιβάλλουν αυτά τα προϊόντα. Μπορεί να συνδυαστεί με τις κουζίνες Gamadecor και το περιβάλλον για να δημιουργήσει έναν ονειρεμένο χώρο.

Επιπλέον, σε αυτούς τους χώρους – όπου η λειτουργικότητα και οι δυνατότητες πολλαπλασιάζονται – μπορούμε να βρούμε επεκτεινόμενα τραπέζια, φωτισμό χωρίς καλωδίωση, ακρίβεια στα στοιχεία και μεγάλη προσωπικότητα σε κάθε κουζίνα.

Διάφορες δυνατότητες για δάπεδο της κουζίνας σας

Το L’Antic Colonial δεν υπάρχει μόνο σε πάγκους, αλλά και δάπεδα που μπορούν να συνοδεύσουν αυτές τις υπέροχες κουζίνες. Άρα πέτρα, φυσικό ξύλο, laminate δάπεδα ή Linkfloor είναι τα υλικά που μπορούν να στρώσουν αυτούς τους χώρους.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να δούμε πώς το παρκέ Downtown Clear σε μοτίβο ψαροκόκαλο προσδίδει μια μοναδική γοητεία στην κουζίνα Forest New E7.90 Black Oak, E3.90 Grey Ghost Weft της Gamadecor. Διαθέτει σύστημα κρυφών θυρών, το οποίο μας επιτρέπει να κρύψουμε ή να προβάλουμε τα ράφια. Η ευγένεια του φυσικού ξύλου δεν έρχεται σε αντίθεση με τη χρήση του σε κουζίνες, αν και είναι απαραίτητο να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε χώρους με μεγαλύτερη δραστηριότητα και υγρασία για να παρατείνεται η άριστη κατάστασή του.

Μπορούμε επίσης να δούμε στο μοντέλο P1.60 Núbol White, Bison, Brown Oak, την κουζίνα Projects, η οποία χαρακτηρίζεται από την ενσωμάτωση φωτισμού LED στον ημιώροφο, το δάπεδο βινυλίου από την L’Antic Colonial. Συγκεκριμένα, είναι η Linkfloor Empire Cream , η οποία έχει ακριβή προσομοίωση φυσικού ξύλου και έχει ιδιότητες που αντέχουν στο νερό και την υγρασία. Τέλειο υλικό για κουζίνες.

Leave a Comment

BINNEE We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications