Φυσικά υλικά στο νέο Inúu Spa της CaldeaΦυσικά υλικά στο νέο Inúu Spa της CaldeaΦυσικά υλικά στο νέο Inúu Spa της Caldea

Το INÚU Spa είναι ο νέος χώρος που δημιούργησε το ιαματικό λουτρό Caldea στην Ανδόρα για να εξατομικεύσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες του. Το INÚU επαναφέρει το ανθρωπιστικό όραμα της ζωής, με επίκεντρο τον άνθρωπο ως άξονα αυτού που πραγματικά έχει σημασία, και το κάνει σε αναδιαμορφωμένες εγκαταστάσεις στις οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί ορισμένα από τα ψηφιδωτά της L’Antic Colonial και μια μεγάλη ποικιλία υλικών από τις υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου Porcelanosa.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία που ειδικεύεται στα φυσικά υλικά ανέλαβε την τοποθέτηση περισσότερων από 200 τ.μ. του μωσαϊκού Fashion C White στο χαμάμ, τα ντους και τον χώρο “Brumisation” του spa- και 100 τ.μ. του Brick Nepal cm στα διάφορα ιδιωτικά spa.

Τα περισσότερα από 500 m² των ψηφιδωτών πλακιδίων Metal Acero και Metal Brick Acero χρησιμοποιήθηκαν ως επένδυση. Ένα προϊόν που ξεχωρίζει για τη φωτεινότητα και τις αντανακλάσεις που δημιουργεί και που δίνει μια ξεχωριστή και διαφορετική πινελιά στο χώρο όταν τοποθετείται σε διαφορετικές περιοχές.

Εκτός από την L’Antic Colonial, άλλες εταιρείες της Porcelanosa Grupo συμμετείχαν σε αυτό το έργο: η Urbatek, για παράδειγμα, με 300 m² του μοντέλου Meridian Blanco Nature στο δάπεδο του σπιτιού και 140 m² του Iceberg στα πλακάκια τοίχου της βιομηχανικής κουζίνας. Η Venis ήταν υπεύθυνη για την επένδυση των περισσότερων χώρων του νέου spa με διαφορετικά μοντέλα όπως Crystal White, Styl, Crystal Brown, Crystal Moka ή Ironker Cobre.

Και πρέπει να γίνει ειδική μνεία στη Systempool, η οποία, εκτός από ορισμένα συμπληρώματα όπως ειδικοί πάγκοι ή νιπτήρες Almond (κατασκευασμένοι από Krion®), είναι παρούσα με δύο ημιδιαφανείς πάγκους Krion® Lux που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο έργο.

Φανταστικές εγκαταστάσεις στις οποίες η προσωπική ευεξία θα υλοποιηθεί με το δικό της όνομα, εξατομικεύοντας τις υπηρεσίες μέχρι του σημείου του σχεδιασμού των χώρων ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη, το χρόνο που έχει στη διάθεσή του ή την περιοχή που θέλει να εξερευνήσει σε βάθος.

Βυθιστείτε σε έναν κόσμο αισθήσεων όπου ο χρόνος σταματάει. Ένας κόσμος ανεπανάληπτων αισθήσεων…

Leave a Comment

BINNEE We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications