Σχεδιασμός και διακόσμηση ξενοδοχείου

Ένα νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του στο Calpe (Alicante). Ονομάζεται  Suitopía  και είναι το νέο στοίχημα των Sol y Mar Suites Hotels. Σε αυτό,  το L’Antic Colonial είναι παρόν σε διαφορετικά δωμάτια σχεδιασμένα να εκπλήσσουν τους επισκέπτες με μοναδικά υλικά, όπως χρωματιστά μωσαϊκά ή επενδύσεις τοίχων από βινύλιο Linkfloor , σχεδιασμένα για χώρους διέλευσης και διέλευσης ανθρώπων που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό.

Το Suitopía διαθέτει 200 ​​σουίτες και 32 δίκλινα δωμάτια σε 29 ορόφους. Όλα έχουν βεράντες με εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα. Επιπλέον, έχουν ληφθεί μέριμνα για όλες τις λεπτομέρειες σε κάθε δωμάτιο, κάθε μπάνιο και κάθε κοινόχρηστο χώρο όπως το Market Place, το Pool Bar, το Sky Bar και το Lobby Bar.

Μέταλ, πρωταγωνιστής του Lobby Bar

Στο Lobby Bar, ένα από τα πιο υπέροχα μωσαϊκά της L’Antic Colonial έχει ενσωματωθεί: Metal Bronze 3D Cubes , ένα μεταλλικό μωσαϊκό σε χάλκινους τόνους που περιέχει γυαλιστερά πλακάκια που αναδίδουν αντανακλάσεις και φωτεινότητα – περισσότερο αν είναι δυνατόν – συνδυασμένα σε ένα δωμάτιο σε αυτό που δίνει προτεραιότητα στο πιο καθαρό λευκό.

Διακόσμηση ξενοδοχείου με περισσσότερη προσωπικότητα χάρη στο Linkfloor

Τα πιο προσωπικά δωμάτια του ξενοδοχείου είναι τα δωμάτιά του, χώροι που πρέπει να συνδέονται με τους χρήστες και να δημιουργούν έναν ιδιαίτερο δεσμό για να τους κάνουν να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Ως εκ τούτου, τόσο στις σουίτες όσο και στα δίκλινα δωμάτια, η Suitopía χρησιμοποίησε το Linkfloor Wall Contract Zinc για να καλύψει τον τοίχο όπου βρίσκεται το κρεβάτι.

Με αυτόν τον τρόπο, το έργο εκμεταλλεύεται όλες τις ιδιότητες αυτού του υλικού της L’Antic Colonial, όπως το μεγάλο του σχήμα, την υψηλή του αντοχή ή το εκλεκτό του στυλ. Σε κάθε δωμάτιο δημιουργείται μια εντυπωσιακή χρωματική σύνθεση συνδυάζοντας τον γκριζωπό τόνο του Linkfloor με άλλους μπλε, καφέ ή ανοιχτότερους τόνους, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο.

Διακόσμηση ξενοδοχείων | Σχεδιασμός και λειτουργικότητα στα μπάνια

Στη Suitopia δεν έχει αφεθεί κανένα περιθώριο στον αυτοσχεδιασμό. Τα μπάνια είναι επίσης σχεδιασμένα με γνώμονα το στυλ και τη λειτουργικότητα. Χώροι οικείοι και ευαίσθητοι που έχουν αντιμετωπιστεί ως ευκαιρίες για τη δημιουργία δεσμών με τους χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο, η Suitopía αναζήτησε την εφευρετικότητα και το στυλ στους τοίχους των τουαλετών στην αίθουσα, όπου χρησιμοποιήθηκε το ψηφιδωτό Gravity Aluminium Hexagon.

Αυτό το ψηφιδωτό έχει τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, κάθε μία από τις οποίες έχει εγκατασταθεί σε μία από τις τουαλέτες της αίθουσας. Οι τουαλέτες γυναικών, ανδρών και ατόμων με ειδικές ανάγκες έχουν μετατραπεί σε περιποιημένους χώρους με χαρακτήρα, επενδυμένους με τις αναφορές Rose Gold, Gold και Metal, αντίστοιχα.

Μια νέα ιδέα τουριστικών και οικογενειακών καταλυμάτων με τις μέγιστες ανέσεις και τα πιο προσεγμένα υλικά στην καρδιά του Μεσογείου, με μερικές από τις καλύτερες παραλίες και όρμους στην ισπανική ακτή της Λεβαντίνης και που περιβάλλεται από φυσικούς χώρους όπως το Peñón de Ifach, Las Το Salinas de Calpe και η Sierra de Oltá.

Ένα έργο με σαφείς και καθορισμένες γραμμμές σχεδιασμού στο οποίο η μεγάλη γκάμα της εταιρείας Porcelanosa Group. Και της L’Antic Colonial επέτρεψε την ιδανική συμβίωση μεταξύ της ποιότητας του έργου και της ποιότητας των υλικών.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ:

Xavier Pastor

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΌ ΚΚΤΙΡΙΟ ΕΡΓΟ:

Γκιγιέρμο Όλτρα

ΦΩΤΟΟΓΡΑΦΙΑ:

Ρομάν Ροντρίγκεζ.

Leave a Comment

BINNEE We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications