Φυσικά υλικά, οι πρωταγωνιστές του Torres Jewelry

Η αίγλη της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του 1950 διαποτίζει την ανακαίνιση των κοσμημάτων Torres . Αυτό το έργο, που πραγματοποιήθηκε από τον Carlos Serra , εξυψώνει την κομψότητα αυτού του εμβληματικού κοσμηματοπωλείου της Βαλένθια.

Η πρωτοπορία και η ζεστασιά συγχωνεύονται σε έναν μοναδικό χώρο που αποπνέει αυτόν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έρχεται με το πέρασμα του χρόνου και που η Serra κατάφερε να διατηρήσει και να ενισχύσει στην τελειότητα, χάρη στη βοήθεια φυσικών υλικών .

Αυτά τα υλικά (πέτρα και φυσικό ξύλο ) διασώζουν τον ευγενή και μαγευτικό αέρα που χαρακτηρίζει την εποχή. Η πέτρα που χρησιμοποιήθηκε ανήκει στη συλλογή Ottawa της L’Antic Colonial , από τη σειρά ασβεστόλιθων.

Είναι μια αποκλειστική και πρωτοποριακή φυσική πέτρα ευρωπαϊκής προέλευσης, που χαρακτηρίζεται από το μπεζ/κρεμ χρώμα και τον ελαφρύ αποχρωματισμό της. Στο κοσμηματοπωλείο Torres, η Serra επέλεξε τη χρήση του σε δάπεδα και κολώνες, αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δάπεδα και επενδύσεις τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Στην πραγματικότητα, οι φυσικές πέτρες αυτής της συλλογής μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε υγρούς χώρους όπως ντους ή πισίνες.

Το κοσμηματοπωλείο διατηρεί τα χαρακτηριστικά του χάρη στην αναπαλαίωση ξύλινων επίπλων και φύλλων χρυσού. Επιπλέον, έχει διασωθεί μια εντυπωσιακή ξύλινη σκάλα και περίτεχνη επένδυση, τα οποία μαζί με τα φυσικά υλικά που χρησιμοποίησε ο Carlos Serra, διατηρούν τη νεοϋορκέζικη κομψότητα, παρέχοντας μια επιπλέον πινελιά κομψότητας.

Φωτογραφίες : David Rodríguez Pastor.

Leave a Comment

BINNEE We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications