Ένας οδηγός ιδιοκτήτη σπιτιού για την επιλογή του σωστού τύπου εσωτερικής βαφής

Το βάψιμο των τοίχων είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δώσετε στο σπίτι σας μια κομψή προσωπικότητα. Αλλά η επιλογή των σωστών χρωμάτων δεν είναι η μόνη δύσκολη δουλειά του σπιτιού σας. Στην πραγματικότητα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι να βρουν το καλύτερο χρώμα εσωτερικού τοίχου για το σπίτι . Κάντε κύλιση σε αυτό το άρθρο για να μάθετε τους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για να επιλέξετε τον σωστό τύπο εσωτερικού χρώματος για το σπίτι σας. 

Χωρίς μυρωδιά

Οι άνθρωποι συχνά φοβούνται να ξαναβάψουν τα σπίτια τους λόγω της έντονης μυρωδιάς που ακολουθεί για μέρες μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Εκτός από ενοχλητική, η μυρωδιά που σχετίζεται με τα χρώματα τοίχου είναι επίσης επιζήμια για την υγεία σας. Εάν έχετε άτομα με αναπνευστικά προβλήματα στο σπίτι, η εύρεση μιας εσωτερικής βαφής χωρίς μυρωδιά είναι απαραίτητη. 

Πλένεται και δεν λεκιάζει

πηγή: pinterest.com

Αν έχετε παιδιά στο σπίτι, τα έχετε δει να φορούν τα καλλιτεχνικά τους καπέλα και να αρχίζουν να κάνουν κουκιά στους τοίχους. Αφού βάψετε πρόσφατα το σπίτι σας, τα παιδιά που ζωγραφίζουν πάνω τους ή ακόμα και οι μεγαλύτεροι αφήνουν λεκέδες στον τοίχο μπορεί να είναι αποκαρδιωτικά. Αν όμως επιλέξετε για το σπίτι σας χρώμα που πλένεται και δεν λεκιάζει, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τίποτα. Συνήθως, η βαφή σμάλτου για το σπίτι μπορεί να πλυθεί και να μην λεκιάζει. 

Crack Bridging

Due to regular wear and tear, your walls become prone to cracks. Usually, the cracks come up as a result of heat or moisture penetration. With crack-bridging paint for your interior walls, you don’t have to worry about imperfections appearing on them. As these paints bridge over cracks, they give your walls a continuous look.

Dust Resistance

source: hearstapps.com

Even the interior walls of your home are exposed to dust, heat, moisture, and other pollutants throughout the day. Therefore, it is crucial to consider dust-resistant options even for home interior painting. The dust resistance properties of these paints can prevent dust from settling on the walls. Moreover, it also keeps your interior walls from damage caused by other pollutants.

Water Resistance

Ένας αποχρωματισμένος τοίχος λόγω διαρροής νερού ή υψηλής υγρασίας στον αέρα σας κάνει να νιώθετε ότι βάζετε χρήματα στο λούκι βάφοντας το σπίτι σας. Αλλά τα αδιάβροχα χρώματα έχουν γίνει σωτήρια για τους ιδιοκτήτες σπιτιού σε περιοχές με υψηλή υγρασία. Τα αδιάβροχα χρώματα είναι επίσης χρήσιμα για κουζίνες και μπάνια. Εκτός από την αποφυγή ζημιών λόγω υγρασίας, αυτά τα χρώματα προστατεύουν επίσης τους τοίχους από φύκια και μύκητες, που προκαλούν διάφορα προβλήματα υγείας. 

Να συμπεράνω

πηγή: nobroker.in

Μόλις ολοκληρώσετε την επιλογή του σωστού τύπου βαφής για τους εσωτερικούς σας τοίχους, ήρθε η ώρα να επιλέξετε τη χρωματική παλέτα. Θυμηθείτε να λάβετε υπόψη τα έπιπλα και τα αξεσουάρ ενός δωματίου πριν επιλέξετε χρώματα εσωτερικού χώρου. Θα συναντήσετε επίσης διαφορετικούς τύπους χρωμάτων εσωτερικών χώρων για να βελτιώσετε την αισθητική του σπιτιού σας.

Leave a Comment

BINNEE We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications