Έργο: Κρεοπωλείο Paco Andreu – L’Antic Colonial

Το Linkfloor ήταν ένα από τα υλικά που επέλεξε το κρεοπωλείο Paco Andreu για την ανακαίνιση του χώρου του που βρίσκεται στο Mercat Central στη Βαλένθια. Αν μέχρι τώρα είχαμε δει αυτό το τεχνικό υλικό βινυλίου ως δάπεδο και επένδυση, σε αυτή την περίπτωση του δόθηκε μια νέα και πρωτότυπη χρήση με την τοποθέτησή του στην οροφή.

Συνολικά, λίγο περισσότερα από 15m² Linkfloor Contract Cotton κάλυψαν αυτή την επιφάνεια, η οποία τοποθετήθηκε με μεγάλη ευκολία χάρη στην ελαφρότητα του ίδιου του υλικού. Επιπλέον, η πλαστικότητα του υλικού επέτρεψε την ενσωμάτωση του φωτισμού για την ολοκλήρωση του έργου.

Αλλά αυτό το μοντέλο L’Antic Colonial δεν είναι το μόνο υλικό του Ομίλου που χρησιμοποιήθηκε σε αυτή την ανακαίνιση. Η λειτουργικότητα του Krion®, της συμπαγούς επιφάνειας της Porcelanosa Grupo, κατέστησε δυνατή τη δημιουργία του πάγκου, των δίσκων, των πάνελ του ψυγείου και του νεροχύτη του καταστήματος. Ακόμη και η εικόνα της μάρκας, ένα πρωτότυπο μαχαίρι, έχει κατασκευαστεί με αυτό το υλικό τελευταίας τεχνολογίας.

Ένα παράδειγμα προσεκτικού σχεδιασμού, με χρήση υλικών υψηλής ποιότητας σε έναν καθημερινό χώρο.

Leave a Comment

BINNEE We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications