Το ξενοδοχείο JW Marriott Essex House της Νέας Υόρκης ανακαινίζει τα δωμάτιά του με L’Antic Colonial

Το JW Marriott Essex House, ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης, αναδιαμόρφωσε πρόσφατα τις εγκαταστάσεις του. Το στούντιο Vision Design, με επικεφαλής τον Dan Nelson, είναι υπεύθυνο για την ανακαίνιση του κτιρίου, το οποίο άνοιξε το 1931 και θεωρείται εθνικό μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς.

Με αυτό το έργο, η Vision Design επιδίωξε να δώσει μια νότα νεωτερικότητας στο συγκρότημα, πρώτα με το γυμναστήριο και το χώρο σπα, όπου χρησιμοποιήθηκε ένας συνδυασμός μπεζ ψαμμίτη Classico και μοντέρνου παρκέ Louvre Siena, και τα δύο από την L’Antic Colonial (+ πληροφορίες στην ενότητα Εμβληματικά έργα).

Οι άλλοι χώροι που έχουν επίσης ανακαινιστεί εκ βάθρων είναι τα δωμάτια suite του ξενοδοχείου. Δωμάτια μεταξύ 45 και 55 τετραγωνικών μέτρων που έχουν προσαρμοστεί στις νέες εποχές, διατηρώντας την κλασική διακόσμηση και το χαρακτηριστικό “Beaux Arts στυλ του ξενοδοχείου. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκε το κλασικό παρκέ Ebano Luxor της L’Antic Colonial, ένα από τα πιο διαχρονικά και αποκλειστικά υλικά της εταιρείας που ανήκει στην Porcelanosa Grupo.

Μια εξαιρετική δουλειά από την ομάδα Vision Design με την οποία αυτό το κτίριο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το Central Park εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις του χωρίς να χάνει την προσωπικότητα που έχει αποκτήσει με τα χρόνια.

Leave a Comment

BINNEE We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications